dimecres, 16 de desembre del 2009

Exposicions del Territori IV

Ja hem acabat les exposicions del Territori. Avui ha estat l’últim dia en què tant els alumnes del torn de les 10 com els del torn de les 11 hem pogut assistir a la classe de Processos i contextos educatius II. Així doncs, hem hagut d’entregar a la Imma el dossier d’avaluació on apareixen anotats tots els comentaris positius i negatius que hem anat fent a les parelles que han exposat al llarg de tots els dies.
Avui, hem tingut el privilegi de veure les exposicions següents:
Diferents camins per un mateix destí (Clara Antonio i Estel Gamisans).
La gent de Ca'n Clos (Sara Torras i Regina Beltran).
L'esport al territori (Hèctor Ros i Pol Laorden).
La llegenda de Sant Jordi (Josep Fosalba i Adrià Pérez).
En general, totes les parelles ho han fet molt bé i els temes que han presentat han causat molt d’interès. Tanmateix, la darrera presentació, ha estat la que més m’ha agradat, ja que ens han estat capaços d’abraçar molts aspectes sobre un mateix tema: la llegenda de Sant Jordi. A més, en Josep ha fet els honors i ens ha explicat la llegenda.
Ja per acabar, m’agradaria dir que la meva opinió sobre aquest treball ha anat evolucionant al llarg del temps, ja que al començament no estava gaire convençuda i no m’acabava de fer gaire el pes, i en canvi ara veig que ha estat una experiència molt bonica i alhora molt enriquidora. Hem pogut conèixer territoris i costums que molts segur no coneixíem. També hem pogut informar-nos de aspectes que van més enllà del territori físic i topogràfic, com és l’adopció o la immigració. En resum, que ha estat un treball que m’ha agradat força i que el recomano per a que es continuï fent altres anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada