dimecres, 21 d’octubre del 2009

Exposicions de Qui ets tu?

Per tal de posar en pràctica el dossier que la Imma ens va repartir sobre la descripció, avui a classe de COED hem fet les expossicions de el Qui ets tu?
Ja fa dies que la Imma ens va encomanar la tasca que féssim una fotografia a qualsevol cosa que caracteritzés i identifiqués la personalitat d’un company o companya de classe. Així doncs, avui ha estat el dia en que hem hagut d’exposar la feina feta a la resta de companys. Cadascú de nosaltres hem hagut de descriure la fotografia que havíem fet i havíem preparat sobre l’altre. Abans però, la resta d’alumnes havien d’intentar descriure com creien que era la persona a la qual anava dirigida la fotografia.
Personalment m’agradaria dir que trobo que aquesta activitat ha estat molt bé, ja que hem pogut aprofundir encara més en el tema de la descripció i alhora treballar el parlar en públic que és un aspecte que a la majoria de nosaltres ens angoixa una mica. A més, val a dir que la dedicació i la implicació de la classe en aquesta activiat ha estat força elvada, ja que les fotografies i els muntatges estaven molt ben fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada