divendres, 30 d’octubre del 2009

Improvisem?

El dimecres passat vàrem realitzar una activitat molt divertida al nostre seminari. El Jorge Coderch, el professor de seminari, ens va proposar una activitat en la qual havíem de deixar anar tot el nostre enginy, creativitat i originalitat per tal de crear una història totalment improvisada.
El que vàrem fer va ser dividir la classe en dos grups (cada grup estava format d'unes 7 persones aproximadament). Seguidament, en Jorge va indicar a un dels grups que serien ells qui començarien inventant el conte. Alhora, l'altre grup, el grup oient i observador, hauria d'estar molt atent per tal de corregir les possibles errades del grup o destacar allò que fessin bé.
Així doncs, l'activitat consistia en ser àgils i enginyosos per tal de poder improvitzar i no quedar-se en blanc. Un començava dient qualsevol cosa, inventan-se un fet que tingués una mica de sentit. Seguidament, el seu company havia de seguir la història/conte des d'on l'altre l'havia deixat. Per tant calia estar molt atent i no perdre el fil per tal de saber com reaccionar i saber què dir, tot i que la majoria de vegades costa molt improvitzar de manera immediata. En resum, els 7 components de cada grup havien d'aconseguir crear una història que tingués una miqueta de sentit. Conseqüentment vàrem intentar que les històries constessin d'un inici, un nus i un desenllaç, tot i que em sembla que no ho vam aconseguir.
Simplement, volia fer aquesta entrada al bloc per què penso que aquesta activitat és molt original i dinàmica, i a més a més ens ajuda a desenvolupar la nostra creativitat i enginy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada