dilluns, 26 d’octubre del 2009

QUI ETS TU?




















La Sandra Pérez és una noia de 18 anys i viu a Castelldefels. Ella és molt bonica, té els cabells molt llargs i de color caoba (de fet porta un tint. El seu color real és marró). La seva cara és rodoneta i té unes faccions molt suaus i delicades. Un dels aspectes que crida més l’atenció al veure la Sandra són els seus ulls. Aquest són molt clars, brillants i molt expressius, a més a més, els té ametllats cosa que fa que encara siguin més macos. La seva boca és petita i té els llavis molsuts i de color roig. Tot i que la seva llarga cabellera se les tapa, les seves petites orelles sempre llueixen unes grans arracades. La Sandra és una noia bastant alta (la seva estatura està per sobre de la majoria de les noies de la classe) i la seva constitució és normal.

Pel que fa a la descripció psicològica de la Sandra, és a dir, aquells trets que cal analitzar des d’un punt de vista subjectiu, podem dir que és una noia riallera i molt divertida. No barreja la seva vida personal amb la universitat, és a dir, independentment d’allò que li hagi pogut passar fora del centre, ella sempre posa bona cara als seus companys i sempre està disposada a donar un cop de mà a qui ho necessita. És una noia molt sociable, amable i comprensiva, i amb la que agafes confiança ben aviat ja que saps que pots explicar-li qualsevol cosa. També, val a dir, que en ocasions ella fa palesa de seva fortalesa i valentia, ja que no permet que ningú la trepitgi ni la menyspreïn.

En resum, la Sandra és una noia molt maca tan física com psicològicament. És una persona amb personalitat i caràcter, que s’obra als altres i que es fa estimar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada