dimecres, 25 de novembre del 2009

Exposicions del Territori I

Avui hem començat les exposicions del Territori. A l’entrada de la classe estaven asseguts la Imma Gómez Pallarès i el Jorge Coderch, doncs aquesta exposició s’avaluarà des de tot el mòdul de Processos i contextos educatius II (COED i TIC).
Aquells que havien d’exposar estaven força nerviosos, ja que aquesta és una de les primeres exposicions formals que fem. Per sort, a mi no m’ha tocat encara. Personalment no m’agrada ser la primera, però el que si que és cert és que quan abans t’ho treguis sobre millor.
De totes maneres, val a dir que a les exposicions del Territori no hem de parlar davant de les setanta i pico persones de la classe, ja que es van acordar dos trons d’exposicions: un a les 10 i l’altre a les 11. Les persones que avui o la resta de dies exposem el nostre treball a les 10, haurem d’assistir a aquest torn obligatòriament, tot i que no ens toqui exposar (després, si volem, també podrem quedar-nos a veure l’altre grup, és a dir, el de les 11).
Totes les parelles que han exposat el seu treball han fet ús de dues eines molt útils: un suport visual (Power Point o Google Docs) i la veu. D’aquesta manera podíem posar en pràctica els coneixements adquirits tant de COED com de TIC.
Els afortunats que han hagut d’exposar avui i les seves respectives exposicions són les següents:
Els Estats Units i els esports (Anaïs Alapont i Marc Ariño).
El turisme a Catalunya (Roc Molina i Gerard Garcia).
El poble de Tiana (Andrea Vélez i Mònica Talegón).
El zoològic de Barcelona (Marta Rodríguez i Anna Sainz).
Paral·lelament a les exposicions, els alumnes que hem estat asseguts i escoltant, hem hagut d’omplir una quadricula en la qual hi ha reflectida una mena d’avaluació. Així doncs, nosaltres hem d’anotar els aspectes positius i negatius que detectem en ells i puntuar el seu treball amb una nota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada