dilluns, 9 de novembre del 2009

Article per a la Wikipedia: LA TERRA

Avui hem finalitzat el nostre article per a la Wikipedia. La Sandra Pérez i jo hem realitzat un article bastant complet i elaborat digne de ser penjat a la Wikipedia :D. La nostra recerca d'informació ha estat sobre el planeta Terra.

Bé, el cas és que fa un parell de setmanes, el nostre professor de Gestió de la informació i TIC, en Jorge Coderch, ens va encomanar la tasca de crear un article per a la Wikipedia o per a l'Eduwiki. El treball l'hem hagut d'elaborar en un document de google (ara que ja tenim pràctica, va resultar més fàcil el fet de fer-lo servir). Així doncs, el primer que hem fet ha estat crear aquest i titular-lo amb el nom de TERRA. A més, hem creat un altre document (de discussió) per a "comentar la jugada" entre totes dues (la Sandra i jo) i així poder posar en comú allò que hem pensat que era correcte o erroni.

Després de fer una mica de recerca per diferents pàgines web i d'informar-nos sobre el tema que nosaltres havíem de tractar, hem dissenyat un índex amb les diferents parts que volíem fer constar al nostre article. Seguidament hem acordat quins punts redactaria cada una per a després poder-los posar en el document de google. També hem afegit alguns enllaços, ja que la Wikipedia n'és plena d'aquests (és molt comú que quan naveguem per la Wikipedia, trobem enllaços que ens porten a altres pàgines on hi ha més informació o on simplement trobem una imatge).

Un cop la informació ha estat recopilada i redactada, la hem posat al document de google, i hem fet una revisió a tot l'article, per a poder confirmar que la fiabilitat de la informació i que tot tingués sentit i coherència.

Per acabar, hem creat una pàgina web del nostre article per a que sembli més real. Això ho hem fet a través de la opció "Comparteix" i després "Publicar com a pàgina web...".

Així doncs, aquí us deixo un enllaç de l'article que la Sandra i jo hem creat:
http://docs.google.com/View?id=dc2q8jwc_21g5q74cc9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada