diumenge, 15 de novembre del 2009

Setmana d'activitats extraordinàries

Demà comença la setmana d'activitats a Blanquerna! Recordo quan al seminari ens van fer apuntar a l'agenda la setmana exacte en què la realitzariem. Pfff... el temps passa volant! Semblava que quedava molt lluny i ara ja la tenim aquí!
És bastant complicat poder dir què en penso d'aquesta activitat que ens toca fer, ja que és una cosa completament nova per a mi (i suposo que per a la majoria de tots nosaltres). Simplement puc dir que serà una setmana en la qual podrem observar de ben a prop allò que en un futur no gaire llunyà (esperem que d'aquí a quatre anyets) podrem realitzar. No sé si m'he explicat gaire bé... el que vull dir és que durant aquesta setmana ens convertirem en subjectes passius que es limitaran a observar l'àmbit educatiu des de diferents perspectives (conferències, casals d'infants, escoles, etc.). Cal que tots tinguem els ulls ben oberts per a poder treure el màxim suc possible d'aquesta experiència tan bonica i constructiva. És molt important que coneguem i ens familiaritzem amb el món on nosaltres treballarem.
Així doncs, tot i que no se ben bé com anirà aquesta setmana ni tampoc què és el que em trobaré, estic segura que tots nosaltres aprendrem moltíssimes coses noves i viurem una experiència inoblidable.
P.D: Al llarg de la setmana, aniré fent diferents entrades al bloc explicant allò que he fet cada dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada