dimecres, 11 de novembre del 2009

Article per a l'Eduwiki: LA TERRA

Com que a la Sandra Pérez i a mi ens agrada molt treballar, hem fet doble feina! Hem creat un article en format Wikipedia i un altre en format Eduwiki. Vale, no! És broma...

El cas és que com es pot comprovar a l'entrada del dilluns dia 9, nosaltres vàrem crear un article sobre la Terra per a la Wikipedia. Dimecres li vam preguntar al nostre professor de TIC (el Jorge Coderch) què li semblava i ens va dir que no era del tot correcte. Ens va dir que nosaltres hauríem d'haver creat un article que no figurés a la Wikipedia, és a dir, hauriem d'haver cercat un concepte que encara no hagués estat descrit ni penjat. Està clar que ens vam equivocar, per què la Terra si que figura a la Wikipedia (és a dir, si nosaltres posem "
Tierra" al google, ens apareixerà una pàgina de la Wikipedia on hi trobarem informació).

En resum, per corregir aquesta errada, el que vam haver de fer va ser adaptar el nostre article a un format per a l'Eduwiki. Si busquem a l'Eduwiki la paraula "Terra" no la trobarem pas, ja que no hi ha ningú que hagi creat un article per a aquest concepte. Així doncs, simplement hem hagut de canviar algunes cosetes del nostre article per tal d'adaptar-lo a un format més adient i juvenil (canvi en el léxic i en la disposició de la informació).

Per a fer aquest article de l'Eduwiki també hem utilitzat un
document de google i també l'hem publicat com a pàgina web. Tot seguit us deixo l'enllaç que us conduirà a la pàgina de l'article Terra:

http://docs.google.com/View?id=dc2q8jwc_23dp23pxgz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada