dimecres, 4 de novembre del 2009

Programari Lliure















El Cmaps Tool és un nou programa que hem aprés a fer servir gràcies a l'assignatura de Gestió de la Informació i TIC. Aquest ens permet crear mapes conceptuals.

Els mapes conceptuals són molt eficaços, ja que ens ajuden a organitzar i endreçar la informació que volem transmetre. Les idees queden més clares i el missatge ens arriba amb més nitidesa.
El Cmaps Tool és una eina informàtica bastant bona, doncs crear aquests mapes no és una tasca gaire difícil, simplement cal posar les paraules clau als quadres corresponents i després crear-ne de nous i relacionar-los entre ells.

El mapa conceptual que he creat ofereix informació sobre el Programari lliure i el Programari Convencional. En ell hi he indicat les caracteristiques i les prestacions que presenta cadaun. Així doncs, com mostra el quadre, observem que algunes de les característiques del Programari lliure és que pot ser estudiat i utilitzat, que és d'ús públic, que es poden modificar i corregir els errors sense restriccions, que es pot redistribuir a tercers, que té llibertat d'ús, etc.

En conclusió, observem que el programari lliure presenta tot un seguit d'avantatges i facilitats que no trobem en el programari convencional i que per tant, podem afirmar, que ens convé molt més utilitzar el programari lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada